Missie

Onze passie en missie als Dierenlichtwerkers is het vergroten van bewustzijn bij mensen over dieren. Ook willen we daarbij mensen de mogelijkheid bieden om met (hun) dieren te communiceren en elkaar te helen. We helpen je graag op weg om je potentieel te ontwikkelen en je innerlijke wijsheid in te zetten.

Veel mensen ervaren een diepe connectie met (hun) dier(en). Ze zijn vaak onze steun en toeverlaat, we verzorgen ze, brengen graag tijd met ze door en genieten van hun aanwezigheid. Veel dieren zijn hoog ontwikkeld, sensitief, intelligent, wijs, charismatisch, dapper, liefdevol en grappig.
Voor veel mensen stopt het daar.
Terwijl wanneer je je bv zorgen maakt omdat je dier iets mankeert of dat je het gevoel hebt dat je dier je iets duidelijk wil maken, je juist dan graag iets voor ze wil betekenen of wil snappen wat ze proberen te duiden.

En precies hier is het onze ervaring dat je dan meer kan doen dan je denkt. Ontdekken dat je met je dier kan communiceren, je elkaar kan helen is voor veel mensen een echte eyeopener.

De kennis over wat je dan allemaal kan doen is erg versnipperd.
Ons doel is zowel om deze kennis meer te bundelen en mensen hiermee in aanraking te brengen.  Dit doen we door het geven van cursussen en workshops. Maar ook door het bieden van een platform waar mensen elkaar kunnen ontmoeten.