Dierenlichtwerk, wat is dat?

Dierenlichtwerker? Uh, wat is dat? Lichtwerken betekent niets anders dan je eigen licht en liefde in de wereld laten stralen. Dieren zijn zelf de duidelijkste lichtwerkers. Ieder dierenmens kan je vertellen dat dieren een lach tevoorschijn weten te toveren achter je tranen vandaan. In je meest eenzame momenten laten ze je voelen dat je niet alleen bent. En als je blij bent, vermenigvuldigt je geluk zich met de vrolijkheid van je dier.

Maar juist door hun gevoeligheid en hun dienstbaarheid aan ons geluk is het belangrijk dat er ook aan hen gedacht wordt. Een dierenlichtwerker maakt gebruik van intuïtieve communicatie en één of meerdere fijne energetische therapieën zoals Bachbloesem, aromatherapie, edelstenen, handoplegging en sound healing. Ook kan een dierenlichtwerker helpen meer inzicht te geven in de dynamiek tussen dier en mens vanuit spiritueel of emotioneel perspectief. 

Dit allemaal samen geeft het dier de ruimte om zichzelf te kunnen helen: een dierenlichtwerker ‘heelt’ dus geen dieren, maar biedt het dier en zijn mens de ruimte om weer meer in de eigen energie te komen.