Over Dierenlichtwerkers

Dierenlichtwerk, wat is dat?

Dierenlichtwerker? Uh, wat is dat? Lichtwerken betekent niets anders dan je eigen licht en liefde in de wereld laten stralen. Dieren zijn zelf de duidelijkste lichtwerkers. Ieder dierenmens kan je vertellen dat dieren een lach tevoorschijn weten te toveren achter je tranen vandaan. In je meest eenzame momenten laten ze je voelen dat je niet alleen bent. En als je blij bent, vermenigvuldigt je geluk zich met de vrolijkheid van je dier.

Maar juist door hun gevoeligheid en hun dienstbaarheid aan ons geluk is het belangrijk dat er ook aan hun gedacht wordt. Een dierenlichtwerker maakt gebruik van intuïtieve communicatie en één of meerdere fijne energetische therapieën zoals Bachbloesem, aromatherapie, edelstenen, handoplegging en sound healing. Ook kan een dierenlichtwerker helpen meer inzicht te geven in de dynamiek tussen dier en mens vanuit spiritueel of emotioneel perspectief. 

Dit allemaal samen geeft het dier de ruimte om zichzelf te kunnen helen: een dierenlichtwerker ‘heelt’ dus geen dieren, maar biedt het dier en zijn mens de ruimte om weer meer in de eigen energie te komen.

Missie 

Onze passie en missie als Dierenlichtwerkers is het vergroten van bewustzijn bij mensen over dieren en de mogelijkheden om met (hun) dier te communiceren en elkaar te helen.
We helpen je graag op weg helpen om je potentieel te ontwikkelen en je innerlijke wijsheid in te zetten voor je eigen dier, waardoor heling voor beiden kan ontstaan.

Veel mensen ervaren een diepe connectie met hun dier(en). Ze zijn vaak onze steun en toeverlaat, we verzorgen ze, brengen graag tijd met ze door en genieten van hun aanwezigheid. Veel dieren zijn hoog ontwikkeld, sensitief, intelligent, wijs, charismatisch, dapper, liefdevol en grappig.
Voor veel mensen stopt het daar.
Terwijl wanneer je je bv zorgen maakt omdat je dier iets mankeert of dat je het gevoel hebt dat je dier je iets duidelijk wil maken, je juist dan graag iets voor ze wil betekenen of wil snappen wat ze proberen te duiden.

En precies hier is het onze ervaring dat je dan meer kan doen dan je denkt. Ontdekken dat je met je dier kan communiceren, je elkaar kan helen is voor veel mensen nog een ver van hun bed.

De kennis over wat je dan allemaal kan doen is erg versnipperd.
Ons doel is zowel om deze kennis meer te bundelen en mensen hiermee in aanraking te brengen.  Dit doen we door het geven van cursussen en workshops. Maar ook door het bieden van een platform waar mensen elkaar kunnen ontmoeten.

Het team achter Dierenlichtwerkers

Foto Ellen Finn

Ellen Bender

Initiatiefneemster, Algemene Zaken & Cursussen

Hi! Ik ben Ellen Bender en met veel plezier werk ik alweer ruim 7 jaar als zelfstandig coach en trainer. Mijn loopbaan heb…

Estella Bijpost

Initiatiefneemster, Missie & Strategie, Sociale Initiatieven

Hi! Ik ben Estella Bijpost en ik werk onder de naam Estella Claire met mens en dier. Ik geloof heel erg dat het…

Lizzy Hissink

Communicatie, Social Media & Content Creatie

Hi! Ik ben Lizzy Hissink en al van jongs af aan een ware dierenvriend. Samen met mijn hond Baileys uit Kreta woon ik…

Bernadette van der Louw

Vrijwilliger Evenementen & Sociale Initiatieven

Hi! Ik ben Bernadette van der Louw en ik heb altijd al een diepe verbinding gevoeld met mensen, natuur en dieren. Ik woon…