Oefenmiddagen Communiceren met dieren

Veel mensen zijn enthousiast over hoe goed het telepathisch communiceren met dieren ze eigenlijk afgaat na maar één dag cursus. Hierdoor gaan ze optimistisch naar huis, maar de ervaring leert dat de drempel om het zelf te blijven oefenen na de cursus hoog is. Ook horen we regelmatig dat mensen het moeilijker vinden met hun eigen dier, maar om het bij een dier van een ander te doen juist weer te spannend. Zelf hebben wij ervaren dat het blijven doen en kilometers maken juist zo belangrijk is en ook heel erg motiverend blijkt!

Daarom hebben we speciale oefenmiddagen in het leven geroepen. Als je een basiscursus Communiceren met dieren bij Dierenlichtwerkers hebt gevolgd, of een soortgelijke cursus ergens anders, dan kan je je aanmelden voor deze oefenmiddagen.

Bij iedere middag is een ervaren dierentolk aanwezig. Alle deelnemers oefenen tijdens deze middag met één dier gezamenlijk en hierna oefen je twee aan twee op elkaars dieren aan de hand van een foto. De middagen zijn iedere derde zondag van de maand van 13.00 – 16.00 uur, iedere keer op een andere locatie van het land.

Oefenmiddagen 2021

In verband met corona waren de oefenmiddagen even uitgesteld. We gaan eind dit jaar nog een bijeenkomst organiseren, laat het gerust weten als je interesse hebt!

Investering & aanmelding

De investering voor deze middag bedraagt €35,00 per persoon. Geef je je direct op voor een oefenmiddag bij aanmelding van de basiscursus? Dan krijg je €5,00 korting per middag.

Opgeven kan door een mailtje te sturen naar info@dierenlichtwerkers.nl.

De oefenmiddagen gaan door bij een minimum van 8 deelnemers.