Basiscursus Communiceren met dieren

Heb je altijd het gevoel dat je dier je iets probeert duidelijk te maken, maar je weet niet wat? Wil je het contact met dieren in het algemeen versterken en verdiepen? Meld je dan aan voor de Basiscursus Communiceren met dieren!

Deze basiscursus wordt gegeven door Ellen Bender en Estella Bijpost en duurt één dag. Tijdens deze dag ontdek je hoe je zelf telepathisch kan communiceren met dieren. Veel mensen doen dit eigenlijk al met hun dier (of wilde dieren) zonder het te weten. Op deze dag leren we je meer over hoe je je eigen kanaal kunt herkennen en je waarneming kan bevestigen en natuurlijk gaan we daarvoor veel oefenen met dieren. Niet alleen die van jezelf en je medecursisten, maar ook met dieren live op locatie. Het is niet nodig om je dier mee te nemen naar de cursusdag, alleen een foto is genoeg (ja, echt! :)).

Deze cursus wordt meerdere keren per jaar gegeven op een prachtige boerderij in Baak. De cursusdag duurt van 9.30 tot 16.30 uur. Heerlijke vegetarische lunch is inbegrepen evenals de hele dag koffie, thee en kristalwater. Heb je speciale dieetwensen, geef dit dan even door bij je aanmelding. De cursus gaat door bij 4 deelnemers, er kunnen maximaal 6 mensen meedoen.

Cursusdata 2021
14 maart 2021 – VOL
6 november 2021 – nog twee plaatsen vrij

Aanmelden en investering
Meld je je aan tot 4 weken voor de cursusdatum, dan betaal je € 125,00 per persoon.
Meld je je aan binnen 4 weken voor de cursusdatum? Dan betaal je €150,00 euro per persoon.
Kan de geplande cursus vanwege corona niet doorgaan en heb je je al aangemeld? Dan zoeken we gezamenlijk naar een nieuwe datum.

Je kan je aanmelden door een mailtje te sturen naar: info@dierenlichtwerkers.nl.